Transformatie met Believe en Envision.

ma, 04/02/2013 - 10:13 -- Helen Panneman

Believe, olie van Young Living

2013 wordt genoemd als het jaar van transformatie. Young Living heeft twee mooie samengestelde essentiële oliën die hierbij kunnen ondersteunen.

Believe is de veelbelovende naam van een blend van 3 “boom” oliën: Balsam Fir, een naaldboom uit Noord Amerika, Rozenhout, een   en Frankincense, de hars van de Boswella Carteri. Alle drie bomen. Bomen staan voor:  er staan, er zijn, nergens heen gaan, aarden. Deze samengestelde olie is bij uitstek gemaakt om emoties uit te balanceren, te geloven in je eigen waarheden, niet met het hoofd, maar met het hart en zodoende je doelen te bereiken.

Envision betekent letterlijk: voorzien, voorstellen. Deze mooie samengestelde essentiële olie uit 6 oliën heeft alle geuren in zich. Boom, de Spar (Spruce), bloem de Lavendel, Roos en Geranium, Citrus, de sinaasappel (Orange) en kruid, de Salie (Sage).

Envision creëert en stimuleert creativiteit, vindingrijkheid en geloof in de toekomst. Envision hersteld de kracht om doelen en dromen te verwezenlijken. Envision verstrekt de innerlijke drive om tot actie over te gaan, nieuwe ervaringen aan te gaan en te incorporeren in je leven.

In vergelijking met de blend Believe, vind ik dit een essentiële olie om open te staan en te laten komen wat zich voordoet. Bij Believe is het effectiever om bewust te visualiseren wat je doelen zijn.

Gebruik beide oliën bij meditatie, of als je liever beweegt bij een stilte wandeling of als je je yoga/ tai chi oefeningen doet.