Believe

Samenstelling: 
Idaho Balsam Fir (Abies grandis), rosewood (Aniba rosaeodora) and frankincense (Boswellia carteri)
Beschrijving: 

Believe is een samengestelde essentiele olie van Young Living. Drie mooie olien zitten erin: Idaho Balsam Fir, een naaldboom met een stevige geur, fris en houtig, maar dan naaldboomhout. Rozenhout, een zachte houtgeur, ruikt ook licht naar roos en de Frankincense, wierook, de harsgeur die zo kenmerkend is.

Deze samengestelde olie is bij uitstek gemaakt om emoties uit te balanceren, te geloven in je eigen waarheden, niet met het hoofd, maar met het hart en zodoende je doelen te bereiken

Paard: 

Voor paarden kan deze mooie olie ingezet worden voor een wedstrijd of een ander doel wat belangrijk is om te realiseren. Laten inhaleren en doelen visualiseren. Als jij het doel in beelden visualiseert "ziet" je paard deze.

Hond: 

Voor honden kan deze mooie olie ingezet worden voor een show of andere wedstrijd. Laten inhaleren en zelf de doelen visualiseren. Als jij het doel in beelden visualiseert "ziet" je hond deze

Mens: 

Gebruik deze essentiele olie bij meditatie, waarbij je je persoonlijke doelen visualiseert of als je je doelen op een andere manier wil manifesteren.

Believe, Young Living blend
Type olie: