Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2405 van /home/arbvdheide/public_html/includes/menu.inc).

Envision

Samenstelling: 
Spruce (Picea mariana), geranium (Pelargonium graveolens), orange (Citrus aurantium), lavender (Lavandula angustifolia), sage (Salvia officinalis), and rose (Rosa damascena)
Beschrijving: 

Envision betekent letterlijk: voorzien, voorstellen. Deze mooie samengestelde essentiële olie uit 6 oliën heeft alle geuren in zich. Boom, de Spar (Spruce), bloem de Lavendel, Roos en Geranium, Citrus, de sinaasappel (Orange) en kruid, de Salie (Sage).

Envision creëert en stimuleert creativiteit, vindingrijkheid en geloof in de toekomst. Envision hersteld de kracht om doelen en dromen te verwezenlijken. Envision verstrekt de innerlijke drive om tot actie over te gaan, nieuwe ervaringen aan te gaan en te incorporeren in je leven.

In vergelijking met de blend Believe, vind ik dit een essentiële olie om open te staan en te laten komen wat zich voordoet. Bij Believe is het effectiever om bewust te visualiseren wat je doelen zijn.

 

 

Mens: 

Heerlijk om bij te mediteren, maar ook fijn bij bijvoorbeeld yoga of tai chi oefeningen. Je wordt blij van deze olie (sinaasappel), je creativiteit gaat stromen (Salie), je hart opent zich (Roos) en omarmt wat er ook komen gaat.

Bij meditatie: inhaleren en open staan

Bij yoga en tai chi: in een verdamper

Envision, Young Living blend
Type olie: