Melrose

Samenstelling: 
Melaleuca alternifolia, naouli (Melaleuca quinquenervia), rosemary (Rosmarinus officinalis), and clove (Syzygium aromaticum).
Beschrijving: 

Een huidolie bij uitstek. Kan direct op een wondje of schram gedruppeld worden (één druppel!) Is antiseptisch en hersteld beschadigde huid. Goed in te zetten na inscetenbeten, zoals muggen, horzels en teken.

Melrose is een samengestelde olie/ blend van Young Living

Paard: 

Kan direct op een wondje of schram of ander huidprobleem gedruppeld worden. Met mate, één druppel is veelal voldoende. Ga voor grote wonden uiteraard naar de dokter of dierenarts. Ontsmetten van een tekenbeet na verwijderen van de teek.Goed in te zetten bij mok.

Hond: 

Kan direct op een wondje of schram of ander huidprobleem gedruppeld worden. Met mate, één druppel is veelal voldoende. Ga voor grote wonden uiteraard naar de dokter of dierenarts. Ontsmetten van een tekenbeet na verwijderen van de teek.

 

Mens: 

Kan direct op een wondje of schram of ander huidprobleem gedruppeld worden. Met mate, één druppel is veelal voldoende. Ga voor grote wonden uiteraard naar de dokter of dierenarts.Ontsmetten van een tekenbeet na verwijderen van de teek. Bij psoriasis.

Melrose, blend Young Living
Type olie: