Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2405 van /home/arbvdheide/public_html/includes/menu.inc).

Sinaasappel

Latijn: 
citrus sinensis
Beschrijving: 

Een van de citrus oliën. Van de sinaasappel (boom) worden oliën gemaakt van de schil, het blad en de bloem. Citrus sinensis is de olie van de schil. Neroli, de olie van de bloem en de olie van het blad wordt meestal met Petitgrain aangeduid.
De Citrus sinensis is een mooie olie ter ondersteuning van het hart. Het is een hartversterkende olie. Verzacht angsten en slaapstoornissen en werkt opbeurend.

Paard: 

Ter ondersteuning van het hart. Als je fysieke hartproblemen bij je paard vermoed laat dit altijd door de dierenarts diagnosticeren!

Verzacht neerslachtigheid.

Masseer een druppel in bij de hartstreek en geef 1 druppel ter inname.

Hond: 

Ter ondersteuning van het hart. Als je fysieke hartproblemen bij je hond vermoed laat dit altijd door de dierenarts diagnosticeren!

Verzacht neerslachtigheid.

Masseer een druppel in bij de hartstreek en geef 1 druppel ter inname.

Mens: 

helpt om in te slapen. Om door te slapen kun je beter Sinaasappelblad (Petitgrain) gebruiken. 1 druppel onder de voet in masseren en 1 druppel op het puntje van de tong. 

Ter ondersteuning van het hart. Als je fysieke hartproblemen vermoed laat dit altijd door een arts diagnosticeren!

Verzacht neerslachtigheid. Masseer een druppel in bij de hartstreek en 1 druppel op de tong.
 

sinaasappel, citrus sinensis
Type olie: