Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2405 van /home/arbvdheide/public_html/includes/menu.inc).

Vetiver

Latijn: 
Vetivera zizanoides
Beschrijving: 

Vetiver is een grassoort en de olie ruikt duidelijk aards. De olie wordt gemaakt van de wortel van deze grassoort. Een aardende olie, rustgevend, helpt met stress om te gaan. Vetiver verbindt de lagere met de hogere chakra's. Vetiver is goed in te zetten bij artritis. Stimuleert de doorbloeding. Het is een hele dikke stroperige olie, komt sosm nauwlijks uit het flesje. Vetiver is een geliefd onderdeel van parfums.

Paard: 

Bij angstige, ongeaarde, onrustige paarden. Een druppel inmasseren bij de staart wortel. Duw de haren weg zodat je de olie in de huid kunt inmasseren. Bij artritis: 1 druppel op de gewrichten inmasseren.

Hond: 

Bij angstige, ongeaarde, onrustige honden. Een druppel inmasseren bij de staart wortel. Duw de haren weg zodat je de olie in de huid kunt inmasseren. Bij artritis: 1 druppel op de gewrichten inmasseren.

Mens: 

Wil je wat zekerder in je schoenen staan, met beide benen op de grond, neem dan een aantal weken Vetiver, 1 druppel onder de voet inmasseren. Of inhaleren en wat op de polsen inmasseren. Vetiver bij artritis en winterhanden op de gewrichten inmasseren. Vetiver geeft rust, bijvoorbeeld bij ADHD, enorme kwaadheid, maar ook bij depressie.

Essentiele olie: Vetiver
Type olie: